Ny västanfläkt!

8 februari, 2011 av Thomas Svanberg

Fler än jag som var slitna imorse efter en sömnlös natt? Mm, skulle tro det i alla fall att döma utifrån hur de husägande arbetskamraterna såg ut i morse. Flera var nog rädda att få sova under bar himmel…

Nattens storm gav inte mycket i fågelväg då det gick alldeles för snabbt förbi och förmodligen är vindbyar på över 30 m/s sämre än medelvind på typ 16-17 och strax över 20 i byarna. Men det är alltid spännande att se vad som hänt och man kan ju önska att någon polartrut har svept ner i vårt område.

Imorgon är det sista styrelsemötet med detta gänget. Det lär bli lite förändringar i styrelsebesättningen efter årsmötet. Årsmötet kör vi i vanlig ordning på Albertsgården i Heljaröd i början av mars. Har du inte varit på ett årsmöte är det verkligen dags. Trevligt gemytligt snack med likasinnade, gott fika och härlig bildvisning väntar. De senaste åren har vi varit ytterst nära att sätta all time high i antal närvarande och det hade varit hur kul som helst om vi denna gång satte ett nytt präktigt deltagarrekord. Hur många fågelföreningar kan egentligen ståta med fler än 10% av medlemmarna närvarande vid årsmötet?


Trackbacka URI | RSS - Kommentarer

Lämna en kommentar

Namn (required)

Epost (required)

Hemsida

Skicka kommentar