December!

2 december, 2011 av Thomas Svanberg

Då har vi marscherat in i årets sista månad och det är fortfarande rejält milt. För ett år sedan satt långkalsongerna på sedan länge och var man ute hade man en elva under näsan. Vill också minnas att det var i dessa dagar Brutus dök upp igen efter att ha spenderat sommaren på för oss okänd ort.

Meteorologerna talar om stark vind igen och vi har väl knappt hämtat oss från Berit och hennes kompisar som svepte in förra helgen. Det talar alltså för att vi åter kommer att ha möjlighet att uppleva fler härliga havsfåglar. Utifrån hur prognosen ser ut nu är starkaste kortet att satsa på söndagen. För mycket syd i vinden under lördagen för att vrida upp mot väst kväll/natten mot söndag.

Igår hade vi årets sista styrelsemöte och det var mer eller mindre full styrka som mötte upp. Läget är under kontroll och vi förbereder nu för utskick av årets sista programblad.

Ha det gott och kanske syns vi i markerna under helgen!


Trackbacka URI | RSS - Kommentarer

Lämna en kommentar

Namn (required)

Epost (required)

Hemsida

Skicka kommentar